Vad är Läxproffs Göteborg?

Läxproffs Göteborg är synonymt med mig! Jag heter Lena Levin och i botten har jag en grundskolelärarutbildning och har arbetat i sammanlagt 22 år på grundskolans alla stadier både som klasslärare och speciallärare, på gymnasiets Individuella program och på Komvux. Jag har en hel del vidareutbildning inom läs-, skriv- och matematiksvårigheter. Jag har också erfarenheter och behörigheter i olika speciella undervisningsmaterial. Framförallt så älskar jag fortfarande mitt lärarjobb och arbetet med att hjälpa barn, ungdomar och även vuxna att nå sina mål.

Under åren har jag fått mycket feedback av mina elever och deras föräldrar, se citat nedan. Mitt företag har varit i gång sedan hösten 2009 och med min kompetens kan jag åstadkomma något utöver vanlig läxhjälp/privatundervisning.

Jag har också tillsammans med företaget Man and Mouse  gjort en läsapp och i framtiden hoppas jag att det blir mer skapande av pedagogiska appar.

 

"Du har gjort så att
jag tycker matte är det roligaste ämnet nu från att jag har haft panik."

f.d högstadieelev

"Vi vill ha Lena Levin

som efterträdare till

barnens klassföreståndare som går i pension."

förälder

"Du har varit fantastisk!"

f.d gymnasieelev

Så här skriver en chef från Slovakien som var här i Sverige och arbetade och då köpte min hjälp::

"With Lena teaching I was very satisfied and happy. She prepared lessons in very interesting way. I liked the way she was teaching me swedish language. Lena always prepared very good materials and books for me. If I come to Sweden again I will contakt her again for lessons."

Martin Lupták